.Nykomling.Det bidde en ny vagn. En Emmaljunga Buddy s. Har inte ångrat mig en sekund. Wilma verkar också tämligen belåten och Alice (barnvagnsälskaren) älskar den. :) Hittills så verkar det som att Wilma sover mycket bättre i denna på dagarna när hon lättare kan ligga på sidan.
 
Jag har även lagt ut Divan på blocket. Har en spekulant som ska titta på den på onsdag så jag hoppas verkligen på att få den såld. *Håll tummarna*
Divan står ju verkligen inte högt i kurs på andra hands marknaden så jag hoppas hoppas att köparen som nu är intresserad också kommer att köpa den.
 
Jag måste också kolla upp hur vi ska frakta med oss barnvagnen när vi ska till Spanien om några veckor. Måste läsa på om så kallade airshells som man kan hyra på flygplatsen, tror jag. Som sagt dags att läsa på.
 
Sen kan jag inte riktigt bestämma mig om La Baroque dynan ska få stanna och tjänstgöra i buddyn?  Ropade även in en annan sittdyna på Tradera häromdagen, den blev riktigt fin tillsammans med det gråa. Får visa bild en annan dag, för nu är det hög tid att hoppa i kojs och försöka få lite välbehövlig sömn, något som verkligen varit bristvara sista tiden.
 
 
1 Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★:

skriven

Härligt med nytt och hoppas ni får den andra såld :).

Kommentera här: