.Omgång två.

Då var det sjukstuga här hemma igen då. Min tur den här gången.
 
I torsdags så var jag så själa glad att min halsonda helt plötsligt bara släppte. Vaknar på fredagen och känner mig ganska bra. Kommer till jobbet och börjar prata och inser att jag kommer att tappa rösten. Lyckas haka mig fram hela jobbpasset. Usch. När jag kommer hem är jag helt färdig.
Hur som helst så far vi upp till Järvsö. Jag helt sänkt, hostig och snorig och hes. Ont i halsen igen. Idag är jag om möjligt ännu sämre. Snorig som bara den, hela huvudet känns som om det ska sprängas vilken sekund som helst. Bara att ringa och sjukanmäla sig. Alice som förmodligen är den friskaste av oss 4 fick åka på förskolan. Wilma är fortfarande väldigt snorig så hon får vara hemma med mig. Maken for på jobbet.
 
Annars så har ju påsken bjudit på finväder i alla fall. Har försökt trotsa all sjukdom och sett till att försöka vara litegrann ute i solen. Det behövs sannerligen den här årstiden.
Just nu längtar jag efter våran utomlandsresa, få komma till sol och värme. Känner mig fruktansvärt sliten nu, grå, blek och inte det minsta hälsosam. Jag hoppas man kan känna sig lite piggare när solen och värmen återvänder. Låter på Nyheterna att det ska bli varmare denna vecka. Hoppas på det.
 
Har ni fått några fina påskägg då? Barnen verkar nöjda med sina. Alice har fortfarande godis kvar som ska sparas. Vi försöker att inte ge dem så jättemycket godis i äggen från oss eftersom många bäckar små blir en stor å. De får oftast lite godis i varje påskägg de får.
 
Alices ägg. 
En halsduk, små dockor från OMM design och ett litet ägg med mest choklad och en liten marsipan kanin, allt efter damens önskemål. Hon verkade nöjd.
 
 
Wilmas ägg.
Hon fick strumpor och ett par nya byxor. Även hon fick en liten docka. En Sonny angel som ska bringa tur och lycka. :) Wilma gillar inte godis direkt, hon vill ha men hon äter det inte. Det enda hon äter är kexchoklad så det fick hon en liten bit.
 
 
 
Alice fick ett sånt här jättestort ägg av syrran när hon var bebis så i år fick även Wilma ett. Jag tycker att det är lite roligt att de får samma ägg år från år, jag hoppas att de kommer att hålla så att de kan spara dem upp till vuxen ålder.
Jag brukar spara alla ägg som vi får, vi har nu en hel kasse. Vet inte riktigt vad jag ska ha dem till men har inte hjärta att slänga dem heller.
I år hade jag egentligen inte tänkt köpa några nya ägg (förutom Wilmas stora) men Ikeas var så fina så jag kunde inte låta bli. Senare visade det sig att de var praktiska att ha godiset i, i det stora ägget så slapp kläderna bli fulla med godis.
 
Nu skiner solen här. Wilma sover på soffan just nu men ska försöka ta oss ut när hon vaknar. Även om jag egentligen inte har ork så är det skönt för slemhinnorna i näsa och svalg att komma ut i frisk luften.
Hoppas solen skiner på er också.
1 Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★:

skriven

Fina ägg, hoppas att ni frisknar på er!

Svar: Tack. :)
Jullan

2 C:

skriven

Freja fick ett ägg med russin. Ska bli roligt när man. Kan knåpa ihop sådär fina ägg. Vilken bra idé att spara alla ägg och återanvända år efter år :)
Krya på dug!

Svar: Tack! :)
Jullan

3 Spessartin:

skriven

Så drygt med dessa förkylningar. Det tar så mycket energi och man mår ju verkligen kass av dem. Hoppas att det är snabbt övergående så att ni orkar vara igång som vanligt igen.

Moddis fick ett påskägg av oss med plastdinosaurier. Fast jag tycker nog att de var roligare än vad han tyckte :)

Kommentera här: