.Ett annat jag.

Jag har aldrig varit jättenöjd med mitt utseende. Har väl aldrig tyckt att jag varit speciellt snygg. Har nog många gånger drömt om ett annat utseende, typ Jennifer Aniston. Hur snygg är inte hon?
 
Men jag har alltid tyckt om att fixa med mina naglar, hår, smink, kläder och diverse accessoarer, och har nog tyckt att även om man inte är jättesnygg så kunde det ha varit värre. Haha.
 
Men nu känns ju allt bara hopplöst. Just nu känner jag mig som hundra år gammal. Ingenting sitter där det ska och allt känns bara livlöst, när jag tittar mig i spegeln så tycker jag bara att jag ser trött och gammal ut. Vet inte om det är sömnbristen eller om de senaste åren helt enkelt satt sina spår? Hur jag än försöker piffa till mig så känns det bara platt. Skulle behöva en makeover i stor skala. Men hur får man till en sån liksom?
Många av mina kläder är så gammla och slitna att de antigen är trasiga eller genomskinliga (för att de är så nötta). Men jag har så svårt att hitta snygga och funktionella kläder. För jag har ingen aning om vad jag har för stil eller vad jag vill ha för stil? Jag har nästan lust att slänga hela min garderob och börja om.
 
Hur jag än funderar så vet jag inte riktigt hur jag ska vända den här trenden?
Jag vill se pigg och fräsch ut typ, om det går att förstå vad jag menar med det?
 
Finns det någon mer som någon gång känt något liknande och hur tog ni er ur det?
 
Hur gör ni för att känna er pigga och fräscha? Vart handlar ni kläder? Hur tänker ni när ni handlar kläder åt er själva?
 
Ge mig massor med inspiration NU! ;)
 
 
Typ så.
 
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★:

skriven

Just nu känns det svårt att svara på, men jag älskar att ta ett bad i badkaret ensam eller kanske träffa vänner. Såna saker tycker jag piggar upp och för mig fräsch. Annars skulle jag tipsa dig om att kanske gå till tex kicks och bli sminkad och hitta din stil :).

2 Fantastiskafrida:

skriven

Jag känner precis likadant, tror det är för att man fokuserar så mycket på barnen att man glömmer bort sig själv. Har alltid känt mig fin i min stil men nu tycker jag att allt jag sätter på mig känns fel. Hoppas verkligen att det blir bättre! :)

Svar: Håller så med dig! Det är ju hur otroligt svårt det är att ibland försöka skifta fokus från barnen till sig själv för en stund. Kolossalt svårt!
Jullan

3 Spessartin:

skriven

Jag känner igen mig helt och hållet i detta!

Jag har så gamla kläder i min garderob, såna som jag hade när Måns och jag träffades, för tio år sedan! Jag är kass på att uppdatera garderoben! Jag har bestämt för att ha alla kläder en gång, tvätta dem på en och samma gång, eller, det blir ju flera maskiner, sedan hänga upp och fixa så att det blir ordning. Det luktar gammal garderob om kläderna och det är superäckligt!

Kroppen behöver få sig träning så att jag blir av med gravid-fläsket. Jag ska snart börja. Jag trivs inte alls med min kropp och vill inte köpa några kläder i den form som den är i nu. När jag har kommit i form ska jag köpa kläder, men inte nu.

Håret är en historia för sig. Vårt brunnsvatten har färgat det gulligt och jag ser mossig och allmänt sunkig ut. Frisören om två veckor, då ska hon få fixa tillbaka min riktiga hårfärg. Jag känner mig som ett jävla träskmonster i skallen.

Naglarna - jag har ju blivit helt såld på Depends 7 Day, det är oumbärligt och så grymt bra! Rekommenderas varmt!

Raka benen borde jag göra oftare, men Moddis är nästan alltid med mig när jag duscha och då är det otänkbart att ha med rakhyveln, vill inte ens tänka på vad som kan hända om han får tag i den. Så, klädsamt ludna ben är vad jag har. Gott inför vintern.

När jag kommit i form och fått bort magfläsket ska jag göra om min navel-piercing. Jag saknar den, kände mig väldigt fin i den när jag hade den, så den ska jag ha tillbaka. Den blir en belöning när jag fått tillbaka den form jag vill ha.

Kommentera här: