.Sån tur.

Idag är jag glad. Dels för att vi fick riktigt härligt sommarväder idag så att jag och barnen kunde åka till Fyrishov och leka och bada hela dagen. Vad de har längtat! Så underbart var det och trevligt sällskap hade vi också.
Ni må tro att det var mycket tre trötta tjejer här i kväll. Själv är jag mer än trött just nu och borde egentligen hoppa i säng direkt.
 
Efter maten idag satt jag i soffan försökte smälta maten och slösurfade och plötsligt dyker denna hylla upp på den lokala köp och sälj sajten. Ja tack! Snacka om tur, jag var först till kvarnen och fick därmed köpa. Den kommer att bli perfekt i tjejernas lekrum. Antigen som hylla eller som dockskåp. Förmodligen så kommer det att bli en variant däremellan. 400 kr ville tjejen ha för den och jag har ingen aning om det är dyrt eller inte, men med tanke på att dessa hyllor inte längre säljs så känns det som ett fynd. :)
 
 
Igår kväll hittade jag också i våran lokala köp och sälj grupp en Tripp Trapp stol för 75 kr. Perfekt den tar vi. Alice har sedan länge velat ha en sådan (igen), så jag tänkte att vi tar en favorit i repris och köper en gammal och målar om. Den här gången kommer det att bli i grå färg sen är jag lite sugen på att skriva Alice på den. Planen är att jag ska hitta en till Wilma också såsmåningom.
 
Som grädde på moset så vann jag en tävling på Instagram igår. Två förvaringspåsar. Kommer även de att bli bra förvaring i lekrummet. Jag vann högsta vinsten, de vill säga två stora påsar.
 
Grattis till mig! :)
 
 
1 C:

skriven

Men vilket kap! De där hyllorna är ju verkligen hur fina som helst så 400:- är garanterat ett fynd :D Grattis till vinsten också!

2 Anonym:

skriven

Underbar hylla!!!! 😍 400:- ser den ju absolut ut att va värd!!! & grattis till vinsten!!

Kommentera här: