.Sommar & regn.

Nog har man fått känna av regnet under den här semestern i alla fall. Tur att vi hade en vecka i Spanien i våras med mycket sol och värme. Så faktiskt har vi inte kännt oss så där jättebedrövade över vädret. Fast såklart så har ju barnen tyckt att det varit tråkigt att det inte blivit så mycket bad. Men en massa annat har vi hunnit med.
 
Vi började våran semester med ett besök på Furuvik tillsammans med min bror och min brorsson. En jättetrevlig dag och barnen hade det jätteroligt.
 
 
Barnen hade fått en sommarpeng av farmor och för de pengarna så ville de absolut köpa ballonger. Sagt och gjort det var det första de skulle göra när vi kom fram till Furuvik.
 
 
Getterna var ju storfavoriter som vanligt. Inte konstigt, de är ju bara så dundersöta och sociala.
 
 
Max och Alice åkte i Amazonas ensamma för första gången, stört läskigt tyckte de så de var tvungna att kramas när de åkte in i grottan. :)
 
 
På utvägen från parken så gick vi i en sväng till Lemurerna som var riktigt pigga och kom jättenära. Nästan lite obehagligt nära tyckte jag men Alice var överförtjust. Häftiga djur helt klart.
 
 
Efter Furuvik så åkte vi hem till brorsan för lite fika och mat innan vi hoppade in i bilen igen och åkte upp till Hälsingland. Wilma bestämde sig för att hon inte tänkte vara ett dugg trött i bilen upp (trots att det var sent) och höll låda hela vägen hem till mormor.
 
Här är dagen efter utanför mormors hus med sina älskade ballonger. :) En riktig hit. Planen är att vi ska försöka spara dem och sedan blåsa upp dem igen till deras födelsedagar. Vi får se hur det går!
1 Julia:

skriven

Vilka mysiga bilder! :)

Svar: Tack! Furuvik är en riktigt mysig park.
Jullan

2 C:

skriven

Furuvik är så lagom liksom, ser ut som att ni hade det toppen! Ska försöka locka med mig familjen ned dit innan sommaren är förbi :D

Kommentera här: