.Släng ut.

Åh vad jag längtar till övervåningen är klar! Förstå känslan att få ett helt hem.
 
Usch. Just nu känns det bara trångt och som att det är världens oordning. Inte alls nöjd. Vill ha bättre förvaring och mer ordning och reda. Alice rum känns bara som ett kaos, likaså vardagsrummet. Har lust att bara rensa.
 
Satt precis och kollade hyllor på Mio,Em och såklart IKEA. Och den ända som har det jag söker är IKEA.
 
Denna skulle jag vilja ha i Alice rum. För att förvara böcker i och att man kan hänga saker i krockarna. Är sugen att åka in och köpa imorgon. Fanns 7 kvar i lager. Vi får se.
 
STENSTORP Tallrikshylla IKEA
 
Skulle så gärna också vilja få tag i typ String hyllor. Den typen av hylla. För ett tag sedan var vi på EM och de har en sådan hylla, dessutom så då hade de kampanj på den hyllan, ångrar bittert att jag inte köpte en då. :/
Suck.
 
Och nu ikväll hittade jag den på Ellos. :) 95kr billigare. Mycket sugen att lägga en beställning. Måste bara bestämma mig vart jag ska ha den. Behöver en hylla till Wilma, en ovanför skrivbordet, en till köket och en till Alice rum. Vart ska jag börja?
 
Ellos Home Vägghylla Ester
Tåls att tänkas på.
 
Får nog helt enkelt sova på saken. Har en del sömn att ta igen efter två nattpass så jag gör nog rätt i att hoppa i säng nu. :)

.Frustration x 10.

När jag känner att jag inte hinner det jag vill blir jag stressad. Jag skulle verkligen vilja komma till ett ställe där jag kan ta det för vad det är. För även om jag får saker gjorda (vilket jag emellanåt faktiskt får) så kommer jag då direkt på 100 nya saker som jag vill göra. Saker jag vill förändra hemma, pyssel jag vill hinna göra och mycket mycket mera.
 
Så det är bara en ond cirkel som snurrar runt totalt destruktivt.
 
Idag har jag passat på att städa på förmiddagen medans tjejerna varit med far sin. Denna ständiga pågående städningen stressar mig. Jag städar jämt, tvättar, viker tvätt och plockar. SUCK. Men det finns ju liksom ingen bot på det problemet. Det skulle vara som en piss i Mississipi att ta in städhjälp eftersom det efter 30 sek behöver städas igen. Man städar alldeles för ofta för att det skulle vara till hjälp. Men ungarna lär ju få leka. Ibland får jag dåligt samvete när det känns som att jag tjatar för mycket om att de inte får smula,smutsa,skräpa ner alldeles. Fast å andra sidan så ska de väl lära sig det också att det är INTE ok att smeta muffins i hela soffan till exempel.
 
Till helgen ska fadern och äldsta dottern i familjen åka till husvagnen och åka skidor. Jag och Wilmis ska stanna hemma allena. Därför att jag kände att jag orkar inte packa och åka iväg hela familjen igen just nu. Och Wilmas behållning av att vara däruppe när det bara finns snö i baken är noll. Så jag tror att det blir skönast för alla att vi delar på oss. Samt att Wilma gillar inte att åka bil. Med Alice har det aldrig varit problem. Med Wilma en liten annan historia. Det blir nog bra för tjejerna att få rå om en förälder själv, att få odelad uppmärksamhet. Att slippa konkurensen en liten stund. Vi har hittills varit väldigt dåliga på att dela upp oss, men efter att fått det rådet av andra flerbarnsföräldrar så ska vi nog bli bättre på att ta fasta på det.
 
Nu måste jag gå och inta horisontal läge inför nattens tjänstgöring.
 
 
Måste få visa alla fina kuddar som flyttat hem till oss. Jättefina, härliga och mjuka. Vissa av dem kan ni säkert se är tänkta till barnrum men eftersom vi bara har ett barnrum så länge så får de bo i vårat sovrum för nu. Passade faktiskt bra ändå. Men jag tror faktiskt att jag ska ta och avveckla överkastet. Hur ofta tror ni att det är bäddat så här? Oftast så ligger det bara som en hög på golvet, och nu börjar jag ledsna på att trampa omkring på det. Plus att det är för stort för att kunna tvättas i maskin, om man inte bor i längenhet och har tillgång till en industritvättmaskin förstås. 
 

.Här & där.

 
Tänk att vi fick lite vinter till slut ändå. Nu har snön legat vit här i några dagar och termometern har visat på en och annan minusgrad. Jag hoppas verkligen att vi får behålla vårat vinterland ett tag nu. Just nu har vi faktiskt mer snö än på bilden. :) Här ute hos oss är det perfekt sparkföre.
 
Klockan är kvart i tolv och jag är redigt trött. Nu är maken på väg hem igen, blir gött att få hem honom. Alice har nästan längtat ihjäl sig. Speciellt när hon och jag är osams vilket är ganska ofta nuförtiden. Suck.
Men man skulle kunna tro att den ungen fått ordentliga vaxproppar i öronen. Det går liksom inte att komma fram.
 
Och som hon och Wilma bråkar nu. Oj oj. Om allt, precis allt. :/ De är lika bra på att reta gallfeber på varandra båda två.
 
Idag har vi inte gjort mycket alls. En ledig dag sen imorgon är det kvällsjobb igen, sen två nätter men sen hela fyra dagars ledigt. :) Ja nu är man verkligen tillbaka på jobbet, känns kul men overkligt. Jag var ju ändå hemma ett och ett halvt år och just nu känns det som den tiden har gått i raketfart. Fattar inte att Wilma är så stor som hon är. Vart tar tiden vägen liksom? Har man två bråkiga tonåringar här hemma snart?