.Nyheter.

Vågar man nämna att vi börjar närma oss hösten? Vädret gör att det sannerligen känns så i alla fall. Plus att nu börjar det dyka upp nytt på barnklädesmarknaden, om man nu är intresserad.
En del nytt från Molo har kommit och mer väntas. Imorgon klockan 10.00 släpper Mini Rodini sin nya kollektion med inspiration från Indien/Djungelboken.
 
Här är några av mina favoriter från Molo. De första två printsen Bright birds och Ballet Moon finns nu att köpa på de svenska webshopparna. De andra har jag bara sett på Houseofkids en dansk sida. Men de kommer säkert snart de också. :)
 
 Filten med Bright birds har jag klickat hem från Kompani knut som ska stänga och därför kommer att ha utförsäljning.
 
Det är tur att man inte är rik för stackars barn vilka gigantiska garderober de skulle ha då. Haha. :)

.Tjejresa.

Jag och tjejerna tog en liten egen minisemester när pappan i familjen fick jobba på jobbet samt jobba på övervåningen.
 
Vi hoppade in i bilen och drog upp till Sundsvall för att hälsa på goda och gamla vänner. Uppresan gick bra. Hela första halvan sov de. Vi stannade och lekte och fikade i Tönnebro. Andra halvan av resan ledsnade Wilma helt och tyckte det var lika bra att vädra lungorna lite. Alice satt bredvid försökte titta på film och samtidigt lugna lillsyrran med orden: -Wiiiilma försök och slaaaaaappna avvvvvvv! Försök och slaaaappnaaaa aaavvv!
Efter ett tag så funkade det faktiskt. Eller också så insåg hon att det var jobbigt att skrika hela tiden. :)
 
Sommarfina tjejer redo för roadtrip.
 
 
Det var skapligt ovant när vi närmade oss Sundsvall med nya motorvägen. Man kände inte igen sig alls. Bron var superhög. Höjdrädda jag tyckte det var rätt så läskigt när vi åkte över.
 
Vi hade sannerligen tur med vädret den här helgen. Sol och riktigt varmt. Så här i efterhand kan man konstatera att det nog var den sommarvärmen som vi fick.
 
Vi hade jättefina dagar i Sundsvall med massor av lek och fina träffar med saknade vänner.
Vi var på tivoli en dag och nästa dag åkte upp på Norra berget och lekte. Vi åt lunch i gräset och fikade och åt glass. Bättre än så blir det knappt.
 
Det är alltid härligt att komma upp till Sundsvall. Hur bra vi än trivs här i Knivsta så saknar jag Sundsvall ibland. Framförallt så saknar jag såklart de vänner man fick under åren där.
Vi åkte även förbi vårat gamla hus som i stort sett var sig likt, de hade byggt om uterummet och gjort som ett extrarum istället, tror jag. Åkte bara förbi snabbt, man vill ju inte stanna och glo direkt.
 
 
Tjejerna på utflykt på Norra berget.
 
 
 
 På hemvägen stannade vi till i Trolska skogen i Jättendal.
 
 
En chansning som visade sig bli riktigt bra.
 
Trolska skogen går ut på att lära sig mer om våran folktro. Om troll, småfolk, älvor, tomtar och alla andra väsen som finns i vår historia och som det berättats historier om i alla tider.
Det hela börjar med att man får en gåta som man ska försöka lösa längs vägen. I skogen träffar man på olika filurer som man får ledtrådar av.
Alice tyckte att detta var jättespännande, och jag med.
 
 
En förkyld drake och dennes draktränare stötte vi på. Alice fick hjälpa till att göra medicin åt denne, hon fick även erbjudandet om att borsta tänderna på draken men det tackade hon nej till.
 
Efter ett spännande äventyr i Trolska skogen var det dags för oss att åka hemåt igen.
Vi kom till Hamrånger ungefär och där började motorlampan att lysa och bilden gick in i något felsäkert läge så den tappade all kraft. Bara att ringa bärgare för att bli bärgad till Hudiksvall. Där maken fick komma och hämta oss. Inte riktigt det slut på resan som man kan önska men hem kom vi iaf. Det visade sig att en ventil till avgasreningen var sönder och behövde bytas. Bilen är fortfarande på verkstaden och maken ska hämta den på fredag. Så kan det vara med bilar.
 
 
 
 

.Sommar & Semester.Ja här har vi semester. Som dock börjar närma sig sitt slut för min del. Bloggen tog visst också semster. Men vad gör det, snart är jag tillbaka igen och ska skriva och berätta lite mera om vad vi gjort under semestern.
 
Igår storstädade jag husvagnen och idag hoppas jag hinna plocka och få lite ordning här hemma. Ser inte för ljust ut för nu sitter jag här medans Wilma sover och Alice är hos kompis. Snart måste jag väcka Wilma så vi kommer iväg att hämta Alice. Sen ska ju maten lagas och barnen ses efter så vi får väl se helt enkelt.
 
Småbarnslivet i ett nötskal. :)
 
Hoppas ni har det gott i sommar! :)