.Borntobeme.

Ja den sista veckan kan ju knappast läggas till handlingarna som den roligaste i mitt liv. Med 40 graders feber, ögoninfektion på båda ögonen och halsfluss så har min pyttelila energi gått åt till att vila, sova, gå på toaletten och då och då försöka få i mig något att äta och dricka.
 
Alltså föräldraskapets största utmaning i alla kategorier måste vara när man blir ordentligt sjuk och inte ens orkar med sig själv. Fy bubblan det är inte kul.
Igår var första dagen som jag kände att jag kanske orkade sitta upp i soffan istället för att bara ligga. Jag tror att febern är på väg bort nu men fortfarande är det upp och ner för helt plötsligt så fryser jag för att i andra sekunden svettas.
Hur nätterna varit behöver vi inte ens gå in på. Alice blev också sjuk i torsdags kväll så hon och jag har huserat inne i sovrummet. Till skillnad från mig så blev hon frisk på ett par dagar, lyllosen.
 
Salva i ögonen fem gånger om dagen så man kan säga att jag går omkring i ett konstans blur. Ser ingenting och nu har ögonen börjat klia som eld också, jag hoppas att det är ett tecken på att infektionen börjar ge vika.
Idag är jag uttråkad. Så jag släppade faktiskt fram lite färg och föremål som jag tänkt måla om. Vi får se hur det blir, när en halvblind håller på, finns risk att jag kommer att göra om det sedan men jag orkar inte ligga något mer.
 
Jag har i alla fall hunnit titta på allt inspelat som jag aldrig trodde att jag skulle hinna med. Alltid något. :)
1 C:

skriven

Men alltså stackare! Att det har hållit i sig så länge :s Krya på dig nu för tusan <3

Svar: Tack snälla! <3
Jullan

2 Spessartin:

skriven

Hoppas att du börjar bli bättre nu. Så drygt att vara sjuk, speciellt den här tiden på året. Ögoninfektioner är plågsamma.

Du har inspirerat mig till att måla om lite burkar jag har. Nu gäller det bara att hitta sprayfärg, jag tänkte snåla och kolla Biltema, de bör ju ha billiga.

Svar: Tack! Det är ju tokroligt att måla om saker och det är ju hur enkelt som helst att spraya när man väl hittat tekniken. De enda jag provat är från Panduro och Bauhaus. Ge gärna ett omdöme sedan om du använder från Biltema. Det där att snåla och jämföra och greja för att hitta det billigaste är ju verkligen inte min grej, har aldrig tålamod till det.
Jullan

3 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★:

skriven

Fy så jobbigt! Låter verkligen inte det minsta roligt!

Kommentera här: