.Till Spanien och hem igen.

Då var vi hemma på svensk mark igen. Eller nu har vi ju varit hemma sedan lördag natt men det tar sina dagar att komma in i gängorna igen.
 
Men för att sammanfatta så har vi haft det jättebra. Solsken och varmt mest hela tiden. Nu har jag inte hundra koll på temperaturen men den låg någonstans mellan 25-30 grader.
Jättefint hotell med rutschkanor till barnens stora förtjusning. Vi höll till mest vid poolen, vi tog ett par vändor ner till havet men jag är så mesigt rädd för hav så jag vill helst inte att barnen badar däri. :/
Men det är härligt att leta snäckor och att leka i sanden.
 
Maten var helt ok, vi hade all inclusive vilket jag måste säga är ett måste när man reser med små barn. Förstå stressen att gå på restaurang varje kväll och att försöka få barnen att sitta stilla och dessutom äta.
Ingen blev magsjuk som tur var. Det är alltid skönt att slippa det.
 
Så nu känns det som att vi ätit och badat en hel vecka. Som ett stort plus har Wilma sovit i egen säng i eget rum med Mange hela veckan. Alice och jag har delat säng. Jag känner mig som en ny människa efter 7 nätter med sammanhängande sömn.
Låter ju inte särskilt romantiskt men helt underbart att åtminstone få tillbaka lite plus på sömnkontot.
Jag och maken firade även våran 3.e bröllopsdag därnere och vi fick en dag på Spa i present så det utnyttjade vi. Vilket också var helt otroligt skönt och avstressande att få gå på Spa bara vi två och förengångsskull hinna prata några ord med varandra.
 
Nu måste jag visa er lite fina bilder och var så säker det kommer att komma fler inlägg framöver på Spanien temat. Aloha! :)
 
 
Min lilla kärleksmaskin. <3
 
 
Alice hon badade så mycket att jag ett tag trodde att hon skulle förvandlas till ett blötdjur. :)
 
 
Vårat hotell. Balkongen nästhögst upp till höger var våran balkong.
 
 
Utsikten från våran balkong.
 
 
Vägen ner till stranden.
 
 
Fortsättning följer......
1 Spessartin:

skriven

Så otroligt skönt att komma iväg till sol och värme. Vilka bilder! Det är ju inte utan att man längtar rätt mycket när man ser det där!

Svar: Ja det var gott att komma iväg. :)
Jullan

2 Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★:

skriven

Härliga bilder, och det verkar varit jättehärligt :).

Svar: Tack! Ja vi hade det bra.
Jullan

Kommentera här: