.Hallelujamoment.Ungen äter. Det har vänt. Halleluja vad skönt för oss alla. <3
Idag endast 38.3 grader i feber och Wilma är mer sig själv än nånsin. Mycket mycket nöjdare med livet. Tack å tack!
 
Jag vill inte klaga för Wilma har verkligen mått dåligt men igår eftermiddag så stod jag verkligen på runinens brant. NU vet jag hur det är att ha ett barn med kolik, ett barn som skriker 24h om dygnet oavsett vad du gör, som inte äter och som inte sover. Igår eftermiddag så var det på vippen att jag åkte in med henne till akuten på Akis. Hon skrek, hon skrek och sen skrek hon lite till. Jag tror att hon var less, mådde dåligt och var förtvivlad. Hon har skrikit såna avgrundsvrål så både jag och make har bara gapat. Stackars liten.
Sen tvär slocknade hon på soffan igår eftermiddag och sov jättedjupt, ett tag trodde jag att hon höll på att bli medvetslös. Men hon var nog bara utmattad.
Sen igår kväll tog hon äntligen lite välling och sedan var hon som en Duracell kanin, hon blev helt klar och jättepigg. Jag trodde aldrig hon skulle somna inatt, jag somnade ifrån henne flera gånger. :/
Men idag ser hon mycket piggare ut och hon har ätit Pastagratäng och majs. Tack och lov!
Vilken pärs det varit! Är det nu man får åka iväg på lite spa behandling? Nähe inte det. Attans. :/

.VS.Vagnfunderingar igen. :P Känner att jag skulle vilja ha och behöver en rejälare vagn nu när Wilma har blivit lite större. Samt att hon vill gärna sova på sidan även i vagnen och då funkar egro sits sådär.
Så de jag funderar på är dessa två skönheter. Emmaljunga Buddy s eller Crescent compact 360.
Crescenten är en nyhet från dem i vår. Vet helt ärligt inte om den blivit släppt än? Deras förra sulky gillade jag inte alls, eftersom jag alltid tyckt att den har för klumpiga hjul.
Som det känns nu så lutar det mest åt Emmaljungan faktiskt. (Trodde aldrig att jag skulle bli sugen på en Emmaljunga). Den är lättast av dessa två samt punkteringsfria hjul. Samt att jag vet att man får ner en åkpåse under bommen, vilket är ett måste till nästa vinter. Och icke att förglömma så kan man alternera suffletten. Plus att Emmaljungan är billigast och finns att få tag på begagnat. :)
Men innan ett absolut beslut är taget så måste jag iväg till affären och provrulla dessa skönheter.
 
De vagnar vi har kommer vi att försöka göra oss av med. Babyjoggern är redan såld för 250 kr till en tjej i Stockholm. Den var ju riktigt sliten samt hål i klädseln så inte direkt ett fynd.
Idag har jag lagt ut Beet till försäljning. Kanske dumt egentligen eftersom vi ska utomlands i maj men samtidigt så tror jag att våren är bästa tiden att få den såld på.
Divan är förmodligen den som blir svårast att få såld. Men men det kanske går det också. :)
 

.Ingen bättring.

Ingen bättring i sikte för lillasyster. Vi var till vårdcentralen igår och öronen ser bra ut. Lungorna lät också bra. 
Bara att rida ut stormen. Men ingen lättnad av febern alls. Igår eftermiddag hade hon 40.3 grader. Helt sänkt. 
Blir lite bättre efter alvedon/Ipren men inte mycket. 
Hon ligger i min famn hela tiden. Är inte alls nöjd med något annat. 
Mat går inte alls, det ända vi får i henne är amning. Hon kissar bra så det känns skönt. 
Har inte feber lagt sig alls om några dagar så får vi nog höra av oss igen till vårdcentralen. Men vi lever på hoppet. Man vet ju hur barn kan vara, rätt vad det är så är de bara friska.