.Snart nog.

Sitter i soffan med en sovandes Alice bredvid. Hon var helt färdig efter fsk idag att hon somnade 17 och sov till 21. Sedan vaknade hon åt, tog på pyjamas tittade lite på Tv och somnade om igen. 

Idag på Förskolans dag hade barnen Vernissage på fsk. Där de hade ställt ut allt de hade gjort och jobbat med under terminen. Det bjöds också på Cider och Salta pinnar. Så kul att se vad de jobbar med tycker jag.

Sådärja. Nu har jag semester i drygt en vecka. Dags att börja packa, på lördag lyfter planet till Spanien. Alice har nästan längtat ihjäl sig de sista två månaderna men nu börjar faktiskt jag också att längta riktigt mycket. Jag hoppas och ber bara på fint väder och att alla håller sig friska. 

Hade tänkt börja packa ikväll men det blev minimalt. Lär väl få hålla på halva natten imorgon. Inte lätt att få något gjort när man är ensam med barnen samt att jag misstänker att de vill till Öppna imorgon bitti. 
Nu måste jag hoppa i säng. Båda barnen har vaknat klockan fem två dagar så risken finns att de även gör det imorgon också. Kommentera här: