.Snart snart snart.

 
 
Nu är det sista rycket på övervåningen må ni tro. M ska ikväll sätta upp sista listerna på Alices sängkoja och efter det kan vi börja flytta upp på allvar. Vilket vi planerar att göra i slutet på veckan.
Ja lite har vi ju flyttat upp redan. ;) Satt upp lampor och grejat på lite. Vi kommer att trivas så bra däruppe. Förmodligen så kommer det att bli ovant för barnen när de kan vara uppe när vi är nere och tvärtom. Men det bådar gott. Alice har senaste tiden sovit på sin madrass på golvet i vårat sovrum och Wilma har senaste veckan sovit nästan hela nätterna i sin säng. I morse kom hon upp krypandes till mig frampå morgontimmen men det är ju bara mysigt. Så skönt att få sova majoriteten av natten själv i M I N säng. Hade nästan glömt bort att jag hade en egen säng.
 
Måste visa er min inspirationsbild till Alices rum och framförallt säng. Från Leila Lindholm. Jag älskar hennes inrednings stil. Gammalt och nytt, vitt och färg. Spot on.
 
 
Ska gå lös med kameran någon dag på övervåningen så att ni får se hur fint det blev. Sen om bilderna kommer att göra övervåningen rättvisa är en annan historia. :)
 
Annars så är det full fart mot Wilmas 2-års dag. Svårt att förstå att hon blir 2 år redan. Kalas blir det på söndag med närmaste familjen. Paketen från oss är klara och inslagna. Dockvagnen som jag renoverat ska förstås monteras ihop. Blir spännande att se hur den blir.
 
Den här veckan jobbar jag bara två dagar, onsdag dag och på torsdag ska jag på instruktörs utbildning i TUB. Kort sagt så ska jag lära ut hur vi snabbast och säkrast i ett tidigt skede upptäcker och åtgärdar försämringar hos patienter och hur vi bäst agerar i akuta situationer. Blir intressant att lära sig lite mer inom detta område då akuta situationer uppstår ofta hos oss eftersom våra patienter kan bli försämrade i en rasande fart.
 
Tiden drar iväg och det är dags att väcka Wilma så att vi kommer iväg och hämtar storasyster i tid.
 
Må väl. ♥
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Spännande med utbildning :D.

Kommentera här: