.Strålande jul?.

Alltså jag brukar få pikar för att jag nästan varje år pyntar redan i slutet på november. Tydligen har jag startat en tred eller dylikt för hela min facebook och instagram svämmar över av bilder där folk redan pyntat. Ingen diskret adventspynt heller, utan med tomtar och hela baletten. Till och med gran har jag sett.
 
Jag köpte två hyacinter häromdagen och en julstjärna på Ikea, det är så långt jag har kommit. Har i och för sig köpt en adventsljusstake för en månad sen. :)
I år ska vi fira jul hemma hos oss med M´s familj så jag måste säga att man känner pressen redan nu. Då måste man ju pynta på riktigt. Vi som aldrig brukar vara hemma över jul och nyår brukat pynta lite så där som vi tycker, lite light. Men ska det komma folk hit och fira jul då måste vi ju verkligen fixa stämningen.
 
I år tänker vi prova på en ny grej (för oss iaf) köpa julgran i kruka. Så kan man plantera ut den i trädgården sen. Det tilltalar mig. Återbruk liksom. Vi har inte jättemycket träd på tomten så det blir spännande.
 
Julklapparna börjar bli klara (skööönt) ja iaf till barnen. Fick tag på detta tält i en FB grupp för en vecka sedan, till ett mycket bra pris. Älskar detta tält. Andra tält på markanden tycker jag verkar plastiga och så fula.
Det här tältet kommer från H&M och såldes till frömån för unicef (när vet jag ej; någon som vet?), så fint och i tyg. Hoppas bara att tjejerna kommer att gilla det lika mycket som jag.
 
För övrigt så är det förberedelser till Alices Frost kalas i full gång. På fredag ska vi ta en tur och köpa sugrör, tallrikar och muggar och dylikt. Tänkte att det kunde vara roligt för Alices att vara med på det.
 
 
Snart ska jag stoppa ner en sovande Wilma i vagnen och gå och möta Alices vid skolbussen. Wilma har varit hemma med pappa i två dagar med vad som visade sig i morse vara 3 dagars febern. Nu har febern gått ner men istället är hon full i utslag och kräks. Nu har hon inte kräkts på några timmar så jag hoppas att det lagt sig nu.
 
Ha en bra dag, hoppas ni är friska och krya!
 
 
 
 

Kommentera här: