.Vardagsbestyr.

Jag behöver väl inte nämna att vi tycker att det är super skönt att övervåningen är klar?! Trodde inte det.
 
Känns nästan som ett nytt hus. Sängarna och kläder är uppflyttat, men det är fortfarande ganska tomt. :) Men det är ingen idé att stressa fram, bättre att känna efter ett tag hur man vill ha det annars är risken bara att man ångrar sig.
 
Det mest uppenbara är bristen på mattor, jag tycker att det känns så tomt och kalt utan mattor. Vi behöver både till vardagsrummet, allrummet, sovrummet och barnens rum, lekrummet och kontoret. Jag i princip alla rum.
 
Jag har hittat en jag vill köpa på Afroart sen har jag ingen idé. Är ganska less på ryamattor vilket vi haft i många år. Skulle vilja ha något annat men ändå mjuka och sköna att sätta ner fötterna på.
 
Ja ni anar inte hur mycket det är som jag vill shoppa nu. Har massor med goda ideér. Men det blir inget med det just nu eftersom mitt kort för 2 veckor sedan blev skimmat. Någon har handlat på mitt kort, verkar vara någon som gillar tv spel och data spel. Banken tar 2-3 veckor på sig med utredningen innan man får svar och e v e n t u e l l t tillbaka pengar. Tydligen så ska man ha 0 kronor på sitt kort, alltid handla med kreditkort och då hellre betala den räkningen varje månad. :(
Blir så trött på folk som inte vet skillnaden på ditt och mitt. Det har verkligen blivit en bristvara på ärliga och snälla människor.
 
Fast idag träffade jag en. Jag var och köpte trådbackar av en kille och han var väldigt vänlig och hjälpte mig att bära ner dem till bilen och packa in alla. Det var snällt. Sånt gör mig varm inombords, för det är inte så lätt när man har barnen med som man måste ha koll på osv. Små handlingar som betyder mycket.
 
Bjuder på några bilder som jag försökte mig på att ta häromdagen. Blev sådär. Nu är det berömda ljuset borta minsann. Hatar när det blir speglingar och skarpt ljus på bilderna.
Vad är era bästa tricks för att få bra kort?
 
 
 
Alices omtalade sängkoja.
 
 
Alices rum.
 
 
Alices byrå som jag gjort i ordning. :)
 
 
Nu ska jag ta mig en varm korv och passa på att slappa i soffan medans Wilma sover och de övriga två är på fixardag på förskolan.
 
Ha en fin söndag! ♥

Kommentera här: