.All alone. 
Ensam hemma har jag inte varit många minuter de senaste åren. De få gångerna som varit så har jag inte alls kunnat njuta av det utan sovit som en kratta och bara tyckt att det varit jobbigt. I fredags åkte tjejerna och M upp till husvagnen och jag fick den stora äran att vara kvar hemma och jobba. :) Den här gången har det också gått bättre. Först natten sov jag riktigt bra faktiskt.
 
Jobbade och feter jobbet mötte jag upp en vän på stan, åt middag och gick på bio. Sen åkte jag hem och däckade, sov som en stock hela natten. Så skönt. Det var länge sedan. Mycket bra för mitt sömn självförtroende. Hade nästan gett upp om att jag själv kan sova gott en hel natt numera.
Det är nästan det värsta i hela kråksången att när jag väl får sova så kan jag inte sova. Inte alls. Så det kanske finns hopp för mig med.
De efterföljande nätterna har inte varit lika bra men helt ok. Nu är jag inne på nattpass 2 av 2 sedan väntar en veckas ledighet så på torsdag ska jag fara upp till familjen.
 
Börjar kännas tomt nu utan mina små älsklingar. Idag hade Wilma fått feber också så det känns mindre kul.
 
Under dessa dagar har jag verkligen försökt att få saker gjorda mellan jobbpassen. Man vet knappt vart man ska börja. Hittills har jag putsat alla fönster på övervåningen. Dammat, dammsugit och torkat. Satt upp väggdekaler i tjejernas rum. M Å L A T massor. Spraymålat en hel del småsaker som krokar och dylikt till tjejernas rum. Har nästan målat hela hushyllan som ska stå i lekrummet senare. Har målat Alices lilla byrå två gånger.
 
Och än är det inte färdigt, hoppas hinna måla mycket mera innan jag åker på torsdag. Samt ta fram alla hittills inhandlade födelsedagspresenter och julklappar och slå in dem. Den sista punkten måste hinnas med.
Herregud Wilma fyller ju två år nästa helg. Alla hennes presenter är klara.
Inte att förglömma är ju fars dag nästa söndag.
 
Nu är det dags för en dusch innan det är dags att fara till jobbet igen. Motivationen är inte på topp idag kan jag säga. Men men......så kan det också vara.
 
Ha en fin kväll alla. <3

.Nästan.
 
Men nu ni är det inte långt kvar. Snart snart kan vi flytta upp. Igår lade maken golven i garderoberna samt att han rensade och städade. :) Nu ska vi putsa fönstren och städa lite till. :) Så nära, så underbart.
Jag är ledig onsdag och torsdag så vi får se hur mycket som hinns med, har en del annat som också måste hinnas med som tandläkarbesök. :/
Bilderna som jag bjuder på är absolut inte de bästa men de visar i alla fall att lite lampor har kommit upp. :) Min mycket efterlängtade fjäderlampa till sovrummet är beställd. Yeey!
 
Alltså inatt kände jag verkligen hur underbart skönt det ska bli att alla ska få egna sovrum. Nu ska vi bara försöka få våra barn att sova i sina rum också. Alla råd mottages tacksamt?!
 
 
Tjejerna har själva fått vara med att välja ut sina lampor. Prickigt skulle det vara och färgade sladdar. Alice valde en lila sladd och Wilma valde en rosa/grå sladd. Innan vi satte upp lamporna fick de även välja rum.
Nu en vecka senare nu har de bytt rum med varandra. Ok. Jag hoppas att denna byta rum leken kommera att upphöra när rummen väl är möblerade, annars blir det lite jobbigt.
 
Nu måste jag göra mig iordning och dra iväg för ett kvällspass. Känns väldigt ovant att vara på jobbet på typ dagtid efter fyra veckors nattjänst. Håll tummarna för en lugn kväll. Tror även att Platschefs lotten föll på mig ikväll, så som sagt en lugn kväll vill jag ha.
 
Ha en fin dag alla. <3

.Fuck cancer.

Har ni sett vilken tjusig tårta? Det finns en tjej här i Knivsta som har förlorat sin syster till bröstcancern hon bakar helt otroliga tårtor. Varje oktober har hon en insamling till Cancerfonden, man skänker pengar till Cancerfonden och är då med och tävlar om just denna tårta. Personligen så köpte jag två lotter. Ett så otroligt viktigt ändamål som jag faktiskt tror berör oss alla. Finns det längre någon människa som inte drabbats av denna hemska och meningslösa sjukdom?
 
 
Var med du också? Makenbake. In och titta på helt otroliga tårtor. 
 
I år kommer jag att beställa en tårta av henne till Alice 6 års dag. En Frost tårta. Alice absoluta önskning i år är ett Frost kalas och vem kan motstå ett Frost kalas? Inte jag i alla fall. ;)
 
Jag kan knappt förstå hur man kan få till så fina tårtor. Helt otroliga.