.All alone. 
Ensam hemma har jag inte varit många minuter de senaste åren. De få gångerna som varit så har jag inte alls kunnat njuta av det utan sovit som en kratta och bara tyckt att det varit jobbigt. I fredags åkte tjejerna och M upp till husvagnen och jag fick den stora äran att vara kvar hemma och jobba. :) Den här gången har det också gått bättre. Först natten sov jag riktigt bra faktiskt.
 
Jobbade och feter jobbet mötte jag upp en vän på stan, åt middag och gick på bio. Sen åkte jag hem och däckade, sov som en stock hela natten. Så skönt. Det var länge sedan. Mycket bra för mitt sömn självförtroende. Hade nästan gett upp om att jag själv kan sova gott en hel natt numera.
Det är nästan det värsta i hela kråksången att när jag väl får sova så kan jag inte sova. Inte alls. Så det kanske finns hopp för mig med.
De efterföljande nätterna har inte varit lika bra men helt ok. Nu är jag inne på nattpass 2 av 2 sedan väntar en veckas ledighet så på torsdag ska jag fara upp till familjen.
 
Börjar kännas tomt nu utan mina små älsklingar. Idag hade Wilma fått feber också så det känns mindre kul.
 
Under dessa dagar har jag verkligen försökt att få saker gjorda mellan jobbpassen. Man vet knappt vart man ska börja. Hittills har jag putsat alla fönster på övervåningen. Dammat, dammsugit och torkat. Satt upp väggdekaler i tjejernas rum. M Å L A T massor. Spraymålat en hel del småsaker som krokar och dylikt till tjejernas rum. Har nästan målat hela hushyllan som ska stå i lekrummet senare. Har målat Alices lilla byrå två gånger.
 
Och än är det inte färdigt, hoppas hinna måla mycket mera innan jag åker på torsdag. Samt ta fram alla hittills inhandlade födelsedagspresenter och julklappar och slå in dem. Den sista punkten måste hinnas med.
Herregud Wilma fyller ju två år nästa helg. Alla hennes presenter är klara.
Inte att förglömma är ju fars dag nästa söndag.
 
Nu är det dags för en dusch innan det är dags att fara till jobbet igen. Motivationen är inte på topp idag kan jag säga. Men men......så kan det också vara.
 
Ha en fin kväll alla. <3
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Åh så kul att fixa med lite möbler :)

Svar: Kul men tålamodsprövande. :)
Jullan

Kommentera här: