.Nästan.
 
Men nu ni är det inte långt kvar. Snart snart kan vi flytta upp. Igår lade maken golven i garderoberna samt att han rensade och städade. :) Nu ska vi putsa fönstren och städa lite till. :) Så nära, så underbart.
Jag är ledig onsdag och torsdag så vi får se hur mycket som hinns med, har en del annat som också måste hinnas med som tandläkarbesök. :/
Bilderna som jag bjuder på är absolut inte de bästa men de visar i alla fall att lite lampor har kommit upp. :) Min mycket efterlängtade fjäderlampa till sovrummet är beställd. Yeey!
 
Alltså inatt kände jag verkligen hur underbart skönt det ska bli att alla ska få egna sovrum. Nu ska vi bara försöka få våra barn att sova i sina rum också. Alla råd mottages tacksamt?!
 
 
Tjejerna har själva fått vara med att välja ut sina lampor. Prickigt skulle det vara och färgade sladdar. Alice valde en lila sladd och Wilma valde en rosa/grå sladd. Innan vi satte upp lamporna fick de även välja rum.
Nu en vecka senare nu har de bytt rum med varandra. Ok. Jag hoppas att denna byta rum leken kommera att upphöra när rummen väl är möblerade, annars blir det lite jobbigt.
 
Nu måste jag göra mig iordning och dra iväg för ett kvällspass. Känns väldigt ovant att vara på jobbet på typ dagtid efter fyra veckors nattjänst. Håll tummarna för en lugn kväll. Tror även att Platschefs lotten föll på mig ikväll, så som sagt en lugn kväll vill jag ha.
 
Ha en fin dag alla. <3
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Tror det kommer bli jättebra :). Ser jättefint ut :)

Kommentera här: