.Vi går mot.

 
Hejsan hopsan vad tiden går! Nu känns det verkligen som att hösten är här. Färglada och fina blad. Frost, kallt och klart på morgonen. Dags att börja leta fram vinterkläder och förberedda inför vintern.
Alice har redan börjat prata om Halloween så nu är det dags att börja engagera sig i det, pyssel, utklädning och vad mer? I år infaller Alla helgona under höstlovet men jag antar att något firande blir det nog i skolan i alla fall. Antar jag. Oftast är det massa förberedelser men sen när det väl kommer till kritan så vill inte Alice klä ut sig i alla fall.
 
Har också börjat köpa julklappar och börjat spåna och tänka på kalasförberedelser inför tjejernas födelsedagar. Alice har pratat om Frost tema på sitt kalas.
 
Jag tror att det som står allra överst på önskelistan är Dr McStuffins doktorsväska och Frost klänning samt en kanin.
 
Till Wilma har jag redan köpt några presenter och julklappar. Värre med Alice, blir liksom svårare för varje år. Nu önskar hon sig saker men samtidigt så vill vi inte bara gå och köpa allt hon önskar heller.
 
Häromdagen klickade jag hem två superfina kuddar till tjejernas rum. Dessa har jag suktat efter länge och helt plötsligt så fanns ett exemplar av varje på rea. Snacka om tur att jag hann norpa dem. :) Ni måste in och kika hos DessinDesign så duktig tjej.
 
Ice cream cushion - pinkFlamingo cushion
 
Nu har jag också fyllt på mössförrådet till Wilma. Hittade "Musse" mössan på ICA för 69kr. Vilket fynd! :) Pugs mössan från Mini Rodini är ju så söt och fin och mjuk och gó. Två helt överlyckliga tjejer! Snacka om att de älskar djur, allt med djur på älskar dem.
 
Jag föreslog för Alice att hon skulle gå en kanin kurs om hon vill ha en kanin. Men nej den gick inte. Hon kan nämligen redan allt om kaniner. Så där fick jag svar på tal.
 
 
Annars så har sista veckan kantats av någon febersjuka som går. Alice hade feber ihelgen och i måndags eftermiddag så fick Wilma feber. Höstens första VAB dag i tisdags således.
Men idag är de iväg båda två och jag ska ladda upp inför två jobbnätter.
 
Så nu blir det lunch och sedan sömn.
 
Ps Vad ska era barn få i julklapp? Ds
1 C:

skriven

Det är så härligt när kylan kommer, blir så friskt ute på något vis :) Låter som mysiga planer du har för tjejerna. Jag känner mig helt lost inför årets julklappar. En cykel är väl det enda jag vet att vi verkligen vill köpa iaf :D

Svar: En cykel är ju kanon. Vi har haft turen att få ärva cyklar men jag är sugen att köpa en ny fin cykel till Alice i alla fall. :)
Jullan

2 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Vi har inte köpt något ännu, men så är jag ingen som börjar julhandla i oktober heller. Eller ja ibland på höstlovet har det hänt men det är rätt ovanligt :-p.

Svar: Eftersom båda barnen fyller år nov/dec + min systerson + att julen kommer + att min bror fyller år + att det är fars dag i november plus att min bästa kompis fyller år också i november så är det ett måste för att jag ska dels hinna och dels ha råd. :)
Jullan

Kommentera här: