.En stor dag.
Idag hände det!! Alice har tappat sin första tand. Så stort och lite läskigt. Jag fick mmsa bästisens mamma med bildbevis. Wow! fick vi till svar. Sötungarna.
Innan Alice somnade så sa hon att hon hoppas att tandfé kommer att ha tid att sova över för hon vill hinna berätta att hon har idrott i skolan imorgon. Min stortjej med glugg.
 
 
Snart har jag varit ledig en vecka och som vanligt så tror jag att jag ska hinna hur mycket som helst, men jag bedrar mig varje gång. Inte har jag hunnit med allt jag hoppats. Tvättberget är kvar, oordningen i köket är också kvar samt alla pysselprojekt. Man får en två minuter här och där så mest blir det påbörjat lite här och där, eftersom man hela tiden blir avbruten.
 
Imorgon ska Wilma till tandläkaren för första gången, gruvar mig redan. Hon lär ju inte vela sitta i den stolen och inte lär hon öppna munnen heller. Det ligger inte riktigt för mina barn att göra sådant de inte riktigt kan se nyttan med även fast vi tjatar om karies och baktus HELA tiden. Vad göra?
 
Ett påbörjat pysselprojekt. Vi får se om det blir en hel dockvagn igen till slut. :)
 
 
Den gamla klädseln hade verkligen gjort sitt.
Mina målarprojekt håller verkligen på att brinna inne. Vettetusan hur jag ska hinna måla allt det jag vill hinna måla innan det blir för kallt. Det jag har kvar är docksäng, bokhylla, tvbänk, spegel, "blå" skåpet samt en hel del små saker. Bara att jobba på så får vi se hur långt vi kommer.
 
Nu måste jag i söng om jag överhuvdtaget ska höra väckarklockan imorgon bitti klockan 06.00.
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Åh :D . Den där känslan, barn blir verkligen innerligt lyckliga när de tapar tänder ;)

Svar: Ja det är en stor grej! Kommer så väl ihåg från när man var liten hur det var.
Jullan

2 C:

skriven

Men wow 👏 Första tanden, vilken grej! 😄

Svar: Så stort!
Jullan

Kommentera här: