.Nu på en gång.

 
Alice har länge önskat sig en Tripp Trapp stol. Visst har jag skrivit om det tidigare? I alla fall så kom jag över en för ett tag sedan för endast 75kr. Lagomt pris tycker jag när man ändå ska göra om den.
Alice bestämde att hon ville ha blå glitter text på och jag fick bestämma färgen. Jag målade den med Panduros vintage paint. Blev riktigt bra faktiskt. Kan ju alltid bli bättre men jag tror att Alice blev nöjd, och det är ju viktigast.
Annars så håller jag på och renoverar Wilmas dockvagn, vilket var lättare sagt än gjort. Vi får se om jag får till den eller om det blir tippen. :/
 
Maken har hunnit riktigt långt på övervåningen nu, tjejernas rum är i princip klara, så nu ska sovrummet få färg och golv. Efter det är det garderober och klädkammrarna kvar. Toaletten kommer att göras när allt annat är klart.
 
Idag är det soligt ute men blåsigt. Ska strax slänga mig i bilen och fara mot jobbet. Igår kväll var det mycket, med två nyopererade och en tredje som inte alls mådde bra så jag hoppas på en lugnare kväll i kväll.
 
På torsdag blir det favorit i repris med Viföräldrars kväll med föreläsningar och massa roligt. Det ser vi framemot! :)
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★:

skriven

Så fint det blev :)

Svar: Tack! :)
Jullan

2 Spessartin:

skriven

Men jösses så snygg stol och så roligt projekt! Priset är grymt, nya är de ju svindyra. Men, de är verkligen praktiska och bekväma. Jag tycker att de är sköna att sitta på som vuxen också :)

Svar: Ja det tycker jag oxå. Enda nackdelen är att när Wilma (som hon gärna gör) står på nedersta steget så tippar den lätt framåt en och annan fläskläpp blir det.
Jullan

Kommentera här: