.Nyheter.

Alltså för några veckor sedan så gjorde min blocket beroende make ett riktigt fynd. Ett fynd vi båda är väldigt glada över. Han fyndade nämligen denna soffa. Den är hur fin som helst, som ny och stor, hela familjen får plats lätt som en plätt. Inga fler stridigheter gällande favoritplatser i soffan, nu kan alla ha sin favvoplats i fred. Priset var nästan för bra för att vara sant, 1300 kr. Galet bra. Många tusenlappar som sparades in där.
Känns bra. :) Plötsligt händer det!
 
Tjejerna i soffan tidigare i eftermiddag. Wilma har lagt till sig med vanan att ta av sig kläder och blöja i tid och otid så för det mesta springer hon naken här hemma nu.
 
 
Äntligen har de somnat tänker Grållan som snabbt tar sin plats i soffan så fort lugnet lagt sig. 
Ytterligare en sak som maken fyndat de senaste veckorna är ett reningsverk till vårat vatten (vi har berggas i vårat vatten som är ofarligt men det luktar pyton samt att allt blir missfärgat = gult). Så underbart att ha rent, klart OCH gott vatten i kranen. Helt fantastiskt att slippa köpa vatten hela tiden och utan att behöva halvspy varke gång man ska borsta tänderna. Så nu ska denna familj lära sig att dricka vatten ur kran igen. Ska erkännas att det sitter lite psykologiskt, lite undermedvetet att det ändå tar emot att ta vatten direkt ur kran. Men men snart nog har man vant sig. Vi har tidigare titta på såna reningsverk men eftersom de kostar runt 20 000 kr så har vi varit tvungna att lägga det på is.
Detta reningsverk FICK vi gratis av en kollega till svärmor. Helt otroligt snällt och omtänksamt. Vi är otroligt tacksamma. <3 Vissa förtjänar verkligen en stjärna i himlen.
 
Nu längtar vi bara tills vi kan flytta upp på övervåningen. Maken har målat sovrummet en gång så det återstår en strykning samt att lägga golvet. Sen är det garderoberna kvar samt toaletten. Nu har både han och jag haft mycket på jobbet så det har stått ganska still i två veckor. Men nu är det inte långt borta minsann. Vi skulle bara ha haft tid att åka och titta på kakel nån dag.
 
Ikväll har maken flygit upp till Vemdalen för ledningsgrupps möte. Viktigt värre. Så nu får vi tjejer rå oss själva ett par nätter.
Nä bäst att hoppa i säng. <3
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Vilket härligt och snyggt fynd :D . Kul :)

Kommentera här: