.Synd om mig.

Idag är det synd om mig. Jag har spenderat förmiddagen hos tandläkaren. 3.e gången under augusti/september. 

Mina tänder mår inget vidare. Idag åtgärdades ett hål i en visdomstand. Fy bubblan! Blä! Inget trevligt alls. 

Sen gnisslar jag tydligen tänder så jag måste få en bitskena. :( Inget jag själv märker av men eftersom det sliter fruktansvärt på tänderna så är den ett måste. 
Efter alla turer via tandregleringen i min ungdom så innebär varje tandläkarbesök ett rejält ångest påslag. För att inte tala om alla tusenlappar som flaxar iväg. Men man måste vara rädd om tänderna. De ska hålla länge och munhälsan är viktig för hela kroppen. Samt så har jag ju lovat mig själv att ta bättre hand om mig så vi börjar här. 
Nästa besök blev inplanerat till 22 oktober. 

Så nu har jag suttit och slösurfat sedan jag kom hem för att tiden skulle gå tills jag får äta igen. Nattjobb väntar inatt så jag måste försöka få till lite skönhetssömn. 

Eftersom jag nu tycker väldigt synd om mig själv plus att Wilma sumpat sin finaste mössa från Ebbe så klickade jag hem två pugs mössor från Mini Rodini. Som jag varit sugen på en längre tid. Alla andra kläder är ju så vansinnigt dyra så det får vara. Det är så trist tycker jag att alla miljövänliga kläder är så pass mycket dyrare, jag skulle gärna köpa mer från MR om jag hade råd. Jag skulle gärna bojkotta H&M som ju tydligen inte alls bryr sig om de stackars människorna som syr deras kläder men jag har helt enkelt inte råd. Tur att begagnat marknaden finns. 

Idag har MR haft släpp (igen) och bland annat då den röda fina klänningen med svarta prickar. För endast 649kr. 
Vansinnigt! Visst att de är miljövänliga och arbetsvänliga och vänliga för alla men absolut inte plånboksvänliga för en underbetald sjuksköterska. 
Den hade varit fin till jul! 

I alla fall så hade jag velat ha tag i en liknande klänning som den svarta från MR. Skulle vara bra att komplettera barnens garderob och för att matcha alla färgglada leggings. 
Samt att Musse Pigg mössan hade varit fin till Wilma. En liknande har tydligen funnits på H&M men den är förmodligen slutsåld. 

Man kan ju alltid önska. :)


1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Usch din stackare :( . Måste också skaffa bettskena, jag biter ihop på nätterna för jag stressar på jobbet under dagtid. Men har fortfarande inte tagit tag i saken.

Kommentera här: