.Ur balans.

Förra veckan jobbade jag bara två dagar men det kändes som en massa fler dagar. Enligt mitt schema så skulle jag jobba onsdag, torsdag och fredag. På onsdagen blev jag tillfrågad om jag kunde jobba dubbelpass på torsdagen och vara ledig på fredagen istället, vilket skulle ge mig en tre ledighet över helgen vilket ju inte är så dumt. Men riktigt så enkelt blev det inte, massa strul på jobbet hela torsdagen, först skulle jag inte jobba sedan skulle jag jobba. Suck. Det hela slutade med att allt strulade till sig för alla och ingen hann med det de skulle, alla fick jobba arslet av sig hela kvällen. Jag var så slut efter det passet. Jag har aldrig varit grinfärdig på jobbet förut men då hade jag f*n kunnat satt mig i ett hörn alltså. Det var bara för mycket.
Jag var helt slut hela fredagen, trött. Jag och barnen åkte och badade och hade det mysigt i simhallen medans regnet öste ner utanför. Nu har jag lovat mig själv att inte ta några tur byten eller extra pass mer. Jag har helt enkelt inga reserver för det, det tar alldeles för mycket ork från mig att göra det, det är inte värt det.
Skulle jag egentligen känna efter riktigt så skulle jag känna att jag inte alls mår bra. Trött är bara förnamnet. Jag ska ta tag i min egen hälsa nu också. Man kan inte bara kliva på utan att känna efter. Jag tror att jag skulle behöva en akupunkturkur igen för att spänna av och slappna av.
Både jag och maken skulle behöva en besiktning av våran hälsa.
Men jag tror att mycket kommer att kännas bättre bara övervåningen blir klar och alla kan få sova ifred och vi får bättre ordning här hemma. Den här röran är inte riktigt bra för någon.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka sova inför två nattpass den här veckan. Ikväll ska jag först på föräldramöte innan jag far till jobbet.
 
För några veckor sedan ställde Alice upp i sitt första springtävling. Skogsmulle loppet. Hon sprang 450 meter x 2. Hon var så duktig. Själv blir man ju så stolt så man kan spricka. Jag tror att hon själv också blev väldigt stolt.
 
Min stora fina unge! :) Äntligen (som hon väntat) har hon en tand lös. Så stort.
 
 
Mina finaste ungar. Passade på att rasta kameran ute i solskenet igår. Nu är det höst i luften minsann.
 
 
1 C:

skriven

Glöm inte bort dig själv. Det är så lätt att man bara köttar på och till slut tar det stopp :/

2 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★:

skriven

Usch såna där dagar är hemska.

Kommentera här: