.Hemma hos oss.

Hemma hos oss har vartenda korvöre de senaste åren gått till att färdigställa huset kan vi säga. Med tanke på att maken jobbar 100% och lite till, två småbarn och livet i generellt så är jag faktiskt stolt över vad vi åtstadkommit dessa fyra år (i december).
 
Nu har vi kommit ganska långt.
  • Vi har fått till en tomt med något som börjar likna en trädgård. Vi har nu en rabatt, tre pallkragar med jordgubbar bland annat, tre och ett halvt äppelträd, två körsbärsträd, några töjor, två ölandstokar, en hallonbuske, en gran och en björk. En lek/gungställning, hoppmatta och sandlåda. Detta har vi lyckats få till väldigt billigt eftersom vi behövt lägga alla pengar på att få övervåningen klar.
  • Altan/bro på framsidan. Plus bytt ytterdörren. Samt en liten bro till tvättstugeingången.
  • På baksidan har vi en provisorisk altan. Den permanenta är planerad att byggas nästa sommar.
  • Maken (medans jag var gravid våran första sommar) målat hela huset 3 gånger.
  • Övervåningen är klar! Tre sovrum, tre walk in closet, en skrubb, en toalett och ett allrum.
  • Maken har typ trollat med knäna och tack vare hans fenomenala kontakter så har han kunnat bygga en bod och ett skjul typ cykel och maskinförråd.
Det är ett himla sjå alltså. Sen på det så finns allt som vi vill göra inomhus med inredning och tapeter. Badrummet nere som vi helst NU skulle vilja göra om för det är så fruktansvärt ocharmigt.
 
Jag har säkert glömt en massa också men ett försök till en sammanställning i alla fall. Jag kommer att försöka fortsätta på detta tema framöver. Det är så kul att kunna gå tillbaka om ett eller två år och se hur och vad man gjorde och tänkte.
 
Nu blev det lite konstiga bilder till detta inlägg men jag har fortfarande inte blivit kompis med våran nya dator, men det blir väl bättre såsmåningom.
 
Matplatsen i köket.
 
 
Min fina stockros som börjat blomma i veckan. Jag hoppas så att den kommer att överleva vintern, tanten jag köpte den av i våras på Knivsta marknad visste inte om det var en perenn eller inte. Finns tydligen både och av stockrosor.
 
Nu är det snart dags för sängen. Imorgon väntar första dagen på nya jobbet. :)
 
God kväll! ♥

Kommentera här: