.Hur & var?.

Hur och var ska jag egentligen börja? Har verkligen saknat bloggandet. Jag tycker att det är läskigt hur fort tiden går, den går bara fortare och fortare ju äldre jag blir. Hjälp! Därför känner jag att bloggandet fyller en viktig funktion. Jag kan gå tillbaka och titta, läsa, minnas och fundera. Jag blir lätt fartblind och tycker att vi aldrig hinner någonting. Fast det gör vi ju, vi hinner en massa. Tittar jag på kort från våran tid här i Knivsta och i detta hus så inser eller ser jag direkt att vi hunnit massor. Både inne och ute.
 
Livet känns flyktigt minsann. Det blir jag dagligen påmind om. Live life like it is no tomorrow.
 
En stor grej som hänt här under våren är att jag sökt och även fått nytt jobb. Den 29.e augusti byter jag akutsjukvården mot äldreomsorgen. Inget mera tre skift. Endast dagtid och var sjätte helg.
Kommer att bli toppen för mig.
 
Sommaren har varit varm och solig. Jag tror att vi endast haft en riktigt regndag på hela våran ledighet.
Vi har varit upp till Piteå havsbad. Härligt ställe.
Vi stannade hos goda vänner på vägen upp och hann umgås med dem. Riktigt härligt!
 
 
 
Denna semester har verkligen gått i vattnets tecken. Med massor av bad. Till barnen stora förtjusning. De älskar verkligen att bada.
Vi har även hunnit med Cirkus, Trolska skogen, en hel hög med äventyrsbad på diverse ställen. Det bad som ligger på första plats är överlägset Piteå havsbad. Fint, fräscht och något för alla åldrar. 
Även havsbad och bad i insjö har vi klarat av.
 
Plus en massa mer som jag får berätta om senare för nu sitter en hungrig 2-åring bredvid mig och vill ha "getti och kov".
 
Lev & må!  
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: