.Mittemellan.

Idag har jag varit på besök på min nya arbetsplats. Träffade nya kollegierna och chefen. Det är jag och en sjuksköterska till som ska börja. Hon jobbar på NIVA (neurokirurgiskaintensivvårdsavdelningen) vilket är grannavdelningen till NIMA (där jag jobbat). Så vi har träffats i läkemedelsrummet (som vi har gemensamt) så det känns bra. Vi kommer att förstå varandra.
De andra kollegierna känns också väldigt trevliga och välkomnande. Chefen som är den som jag pratat med och träffat flest gånger verkar jättebra, rak och med en tydlig plan för verksamheten.
 
Jag är så glad att jag gjort detta. Det känns verkligen jättebra både i hjärtat och magen. Jag vet att jag kommer attt trivas. Det kommer inte att bli lätt, en tuff utmaning väntar och nu känner jag att det är det jag behöver.
Ska bli så kul och spännande att sätta tänderna i detta.
 
Det har varit en tuff jobbsommar och jag har svurit väldigt mycket över mitt schema för det har verkligen varit komprimerat. Men ack vad skönt det är att få en liten andhämtning mellan jobben. Jag har tömt mina skåp på jobbet och kastat skorna. Bara så att jag inte ska få för mig att ta några extra pass. Så fort ett sms kommer, raderar jag det. Det har också varit väldigt skönt att kunnat vara lite standby så här i skolstarten.
 
Utmaningen är att jag stressar upp mig så lätt för det är så mycket jag vill hinna med nu under mina lediga dagar. Städa, måla, alla mina olika projekt, göra höstfint i trädgården, blogga och mycket mera. Men jag måste försöka njuta också.
 
Nu ska jag ta påtår på kaffet och sedan hämta barn på skolan.
 
Ha det bra. ♥
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Spännande det låter, men inte så trevligt med stress :(

Kommentera här: