.En grå och hängig söndag.

Idag känns det muntert. Riktigt grått och regnigt ute. Förkylningen har verkligen tagit ett ordentligt tag om mig. Den gör mig matt, jag fryser och svettas om vart annat, hostar och snorar. Usch.
Barnen är pigg iaf, rastlösa. Mycket syskongnabb.
 
Just nu känns mitt psyke lika grått som dagen utanför. Känns som att jag inte riktigt får grepp om livet. Tiden och dagarna svischar förbi i en rasande fart och även om jag skriver upp och skriver upp så känns det som att jag inte får grepp om tillvaron.
 
För mycket tankar och stress. Alltid denna känsla av otillräcklighet, både hemma och på jobbet.
 
Jag får ångest över att barnen får så långa dagar på skola och förskola. Wilma trivs som fisken i vattnet och har ingentig emot att vara där. Men Alice trivs inte alls på fritids. Hon känner sig ensam när skoldagen är slut och fritids tar vid. Vi har blivit lovad att de ska jobba aktivt för att få Alice att trivas bättre på fritids men än verkar de inte ha lyckats. Sen jag började på mitt nya jobb har det blivit många och långa dagar för dem. Ofta har jag betvivlat att jag gjort rätt val. Framtiden får utvisa om det är så.
 
Jag är inte den som brukar ge upp i första taget så det är bara att försätta framåt. En vecka kvar och sedan är det höstlov och eftersom jag typ har jobbat 35 timmar för mycket på 1½ månad så ska jag få vara ledig. Det blir välkommet så kanske jag kan bli av med min envisa förkylning.
 
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Det där är vanligt med fritids får jag uppfattningen om. Hört många som säger samma om fritids tråkigt verkligen :/

2 Frida:

skriven

Åh så jobbigt,hoppas det blir bättre för Alice snart!

Kommentera här: