.Greys vs Syrror.

 
Alldeles strax tänker jag sjunka ner i detta hörn på soffan & fira säsongspremiären av Greys Anatomy.
Ikväll har även Tv4 premiär på en ny serie som kallas Syrror som ska vara nog slags sjukhusserie. Ursäkta men jag måste bara gå och kräkas lite på deras namnval. Jag antar att karaktärerna i serien är syskon med varandra allihopa med tänke på namnvalet? Nähä inte det. Då är det lika unket som att fortfarande tro att sjuksköterskeyrket är ett kall. Tack för den pungsparken Tv4!
Jag spekulerar hejvilt att de aldrig skulle komma på att namnge en serie för Dagisfröknarna. Just det. Sjuksköterskeyrket förtjänar också den statusen som vi gör oss förtjänta av. Vi är inga syrror, vi är ingens syrror. Vi är SJUKSKÖTERSKOR Tv4.
Dags att vakna upp Tv4 och träda in i året 2016.
 
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Grejen är den att jag tror säkert att en serie skulle kunna heta dagisfröknarna. Det är som serier som kallas för skolan, och sen är det alltid personer utan barn och familj som speglas som riktiga tråkiga människor... Problemet med våra jobb är väl att folk besökt eller som för mig gått i skolan därför har alla en uppfattning om yrket och tror sig veta exakt hur det funkar. Att folk stressar ihjäl sig bakom tycks liksom aldrig få synas :(.

Kommentera här: