.Låt mig presentera.

Vi har fått två nya medlemmar i våran familj. Dogge och Fluffen. Ni kan säkert lista ut vem som är vem? :)
 
Dogge.
En liten kille som min kusin räddade från döden. De förra ägarna skulle åka utomlands så därför tänke de ta bort honom men min fina kusin hann rädda honom. Vi har länge pratat om att skaffa kanin så när vi fick höra talas om att Dogge sökte ett hem så tvekade vi inte.
Han är 6 månader gammal och kastrerad. Mycket orädd och sällskapssjuk. Han vill gärna leka med katterna men de fräser mest åt honom stackarn. Kanske kommer de att vänja sig men troligen inte. De håller sig på sin kant.
Dogge är en minidvärgvädur.
 
Maken är i sitt esse och har byggt en stor utebur som är grävsäker plus med tak så att inga rovdjur ska kunna komma åt dem. De får vara ute på dagarna sen tar vi in dem när mörkret faller.
 
 
 
Fluffen.
 
Hittade jag på FB. Han kommer från Alfta. Är en Teddydvärgvädur. Vilket syns eller hur? Så mjuk och go att man vill äta upp honom. Han är 3 månader gammal och ganska lugn och försiktig. Älskar att mysa, vill gärna ligga på bröstet och bli klappad. Men han gillar Dogge.
 
Ingen av dessa kaniner kommer att bli speciellt stora.
Speciellt Alice tycker att det är jätteroligt med kaniner och hjälper till att sköta dem och ära dem in och ut. Dogge är hennes kanin och Fluffen är Wilmas. Tyvärr så är Wilma inne i period där hon är mer eller mindre folk- och djurilsk så hon tycker inte om några kaniner. Hon tycker bara om Hubert och Ludde (hennes kompisar).
 
 
 
 
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Åh så söta! :D
Jag har släkt i Alfta, inga jag känner men det är farbröder och fastrar samt ett gäng kusiner. Min farfar gifte om sig och fick barn där, men som sagt jag känner ingen av dem :).

Kommentera här: