.2 kärlekar.

Jag är förälskad. Jag fattar inte att jag är sist på bollen att upptäcka dels Netflix serien Suits och podcasten Ronden.
 
Suits sitter jag klistrad till varje kväll, varke sen kväll. Det går liksom inte att värja sig jag är helt inne, kan inte sluta titta. Livsfarligt för sömnen.
 
Så fina pojkar. ;)
 
Varje motionsrunda och varje morgon och eftermiddag i bilen lyssnar jag på Ronden. En podcast med 3 läkare som diskuterar allt mellan himmel och jord. Jag fattar inte riktigt varför egentligen men jag är helt tagen, så sjukt intressant. Inte för att man lär sig mycket fakta eller så med de väcker mycket tankar och funderingar. Riktigt intressant att höra deras perspektiv. Det händer ju mycket sällan att man hinner ha någon djupare diskution på jobbet med doktorerna.
 
Det finns även en sjuksköterskepod som jag försökt lyssna på men nej, den gick inte hem hos mig. Men vem vet kanske ska jag ge den en ny chans. :)
 
 

.Viktväktare.

Med 20 kilos övervikt på kroppen så fick jag nog, jag är ofta trött och grinig. Jag känner mig fruktansvärt obekväm i min kropp och i alla klädesplagg i hela garderoben. Tittar mig inte i spegeln och när jag väl gör det så är det förenat med panikångest.
 
Så här kan jag inte leva, vill inte leva så här. Samt att jag tycker att det är fruktansvärt obehagligt att inte ha kontroll över mitt ätande och min aptit. Mitt problem är att jag äter på tok för mycket när jag väl äter. Det finns liksom ingen botten.
 
Eftersom jag inte riktigt tror på att utesluta saker ur kosten så föll valet på Viktväktarna. Plus att jag älskar deras app. :) Snart har en vecka gått och jag får äta för 30 sp varje dag. Jag är superhungrig typ jämt, men jag hoppas och tror att det kommer att bli bättre i takt med att min kropp kommer att anpassa sig efter mindre portioner. Men jag känner redan att jag mår bättre, att jag blir mer medveten, jag tänker efter före innan någon matbit åker in i munnen.
 
Mitt andra problem är att få till motionen. Den här veckan har gått strålande när M fortfarande är ledig med barnen men jag vet ju hur tiden och orken tryter med långa dagar och sedan ska barn hämtas och middag ska lagas. Jag tror att jag ska försöka få in motionen framförallt på helgerna och sedan sätta som mål att få in någon motion en vardag i veckan också. Det är så synd att vi inte har friskvårdstimme på jobbet, vore guld. :/
 
Ja men nu banne mig ska jag köra på detta. Min dröm är att väga 60 kg igen, men jag vet inte om det kommer att gå med tanke på min icke fungerande sköldkörtel, bara att se helt enkelt hur min kropp kommer att reagera på detta.
 
Upp till kamp! :)