.En dag.

En ledig dag efter jobbhelg. Så skönt. Jag saknar verkligen mina lediga vardagar som jag inte alls har ofta längre. I morse när jag körde Alice till skolan så funderade jag på när jag egentligen jobbade när jag jobbade på NIMA. För då var det nästan alltid jag som körde Alice till skolan. Fast det säger nog mer om hur mycket obekväm arbetstid jag hade då. Men jag saknar verkligen inte nätterna och har mycket svårt att tänka att jag skulle gå tillbaka till att jobba natt.
 
Ja det är mycket jobbtankar som ni säkert förstår. Det är ju en mycket viktig del av ens liv, när den delen inte funkar så påverkas såklart hela ens liv.
 
I alla fall så idag nu nyss har jag äntligen fått tummen ur och betällt lite nytt smink till mig. Fatta hur gammalt mitt smink är? Jag vågar nästan inte säga det. Vissa saker är säkert bortåt en 5 år gammalt. Fy vad ofräscht.
 
Det blev en betällning från apoteket, Idun mineralsmink. Är jag nöjd ska jag beställa mer.
Någon som provat Idun? Eller som har något annat bra smink märke att rekommendera? Jag är helt bortkommen nu.
 
Idag sitter jag här:
 
 
Så skönt att sitta och slösurfa och titta ut genom fönstret med en kopp kaffe. Så skönt att bara få skrota på hemma, i röran. Fy vilken röra det är här nu. Jag mäktar inte riktigt med hemmet just nu. Jobbdagarna är jag så trött på kvällen att det enda jag orkar är måstena, att laga mat, lägga barn och duscha. Möjligen hänga en tvätt och starta en ny. Vi funderar allvarligt på att skaffa städhjälp.
 
 
Läshörnan har så smått börjat växa fram. Hittade bordet på instagram häromveckan, en butik som skulle flytta som sålde ut.
Wilma har bidragit med ett litet konstverk på väggen. Så fint så.
Nu fattas en matta och fotpall. Sen är bara frågan hur man någonsin ska få tid att sitta här och läsa? Det blir en nöt att knäcka det.
 
Aldrig i hela mitt liv har jag längtat så mycket efter sommaren som jag gör nu. Jag vet inte hur det kommer sig? Denna vinter känns som att den aldrig kommer att ta slut. Är det fler som känner så?
Men man märker varje dag nu att ljuset kommer tillbaka, det är så skönt tycker jag.
 
Ha det fint! ♥
 
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Åh så fint ni har det :D. Jag älskar Idun! Så bra :D

Kommentera här: