.Pärla & Pärlor.

En vab dag med förkylda barn. Jag rivstartade dagen med att städa lekrummet. Ut med allt, damma, dammsuga och torka. Nu när jag jobbar 100% känns det som att jag aldrig hinner städa ordentligt.
 
Sen har jag och Alice pärlat och pysslat. Pärlandet gick inte särskilt bra. Jag hade tänkt göra "lampknappskompisar" till tjejrnas rum men kunde ganska snabbt konstatera att vi hade för små pärlplattor och för tråkiga färger på pärlorna. Så det får nog bli en tripp till Panduro såsmåningom.
 
Jag verkligen längtar till våren och sommaren nu. Jag vill dra ut en del möbler och måla om och spraymåla lite nya burkar och mycket mera. Men speciellt vill jag börja påta i trädgården och så.
 
Idag sken solen här, vi var ut en stund på gården. Kaninerna fick vara lös en stund. De for omkring som två tokar. De längtar nog oxå till sommaren, ingenting roligt eller gott att äta ute nu.
 
 
Wilma har fått en ny säng, en stor säng. Typ det bästa som hänt henne. Hon har sovit varje natt, hela nätterna i sin nya säng. Hon älskart och vi med. Nu är det bara att hoppas att det håller i sig. Annars så är det mest kämpigt med lillasyster just nu. Hon befinner sig nämligen mittemellan att inte behöva sova middag till att behöva sova middag. Så jobbigt både för henne och för oss. Sover hon på dagen så är hon vaken precis hela nätterna och sover hon inte så blir hon så trött så hon är mer som ett monster än ett barn.
 
Så nu vill Alice oxå ha en ny säng. En exakt likadan. Vilket inte blir det lättaste eftersom vi hittade Wilmas säng på lokala köp och sälj sidan. Dags att hänga lite på blocket. :)
 
Nä kvällsmat & Criminal minds. Får bli ett vettigare inlägg en annan dag. Så svårt at få till tid och ork och energi för bloggen nu men vilja finns där och så länge så får det väl bli några sådana här ströinlägg. :)
 
Ha re! :)
1 Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

skriven

Vilket mysigt barnrum :)

Svar: Tack! :)
Jullan

Kommentera här: