.Götet.

För första gången någonsin har vi inte haft denna semester minutiöst planerad. Efter ett tufft år (yrkesmässigt) så kände både jag och M att vi helt enkelt måste få ta denna semester lite som den kommer och att vi får en chans att känna efter vad vi faktiskt orkar och har lust med.
 
 
Det har varit otroligt skönt att få så många dagar hemma. Vi har gjort det vi orkat och haft lust till. Men framförallt har vi tagit många och långa sovmorgnar, långa frukostar och sedan gjort det andan faller på.
 
 
I alla fall så tog vi en tripp till Göteborg. Varken jag eller M har varit där speciellt mycket samt att vi kände för att göra en typ av resa som vi inte brukar göra. Vi tog tåget helt enkelt.
 
Vi bodde på Scandic Europa, ett helt ok familjehotell med lekrum,bad och fin restaurang. :)
 
Barnen ville såklart till Liseberg så det kändes oundvikligt. Blev inte så mycket kort därifrån pga av allt folk man var tvungen att navigera genom. Oändliga köer till a l l t. Så Liseberg blev mest bara jobbigt.
Men men......gjort är gjort.
 
Vi besökte även Slottskogen, ett mycket trevligare tillhåll än Liseberg tyckte vi. Alice trivdes bland djuren och Wilma blev grymt nöjd över den jättestora lekparken som fanns.
 
Det blev även ett besök till Naturhistoriska. Grymt fascinerande. Alice hade kunnat gå runt där hur länge som helst. Hon är verkligen intresserad av djur och då menar jag verkligen alla djur.
 
Min favorit var den afrikanska Elefanten som stod mitt i stora salen. Så majestätisk och pampig.
 
 
 
Annars så blev det många och långa promenader, något som barnen inte var jättenöjda med. ;) Men men lite fick vi se av Göteborg iaf, verkar vara en jättefin och mysig stad.
 
Imorgon blir det att packa väskan igen och fara mot Hälsingland några dagar. :)
 
Ha en fortsatt fin sommar! ♥

.Vacay.

S e m e s t e r  - jajamän!
 
De senaste dagarna har jag svävat på moln över att jag har semester nu. Så efterlängtad. Så underbart skönt att ingen väckarklocka ringer kl 05.00 varje morgon. Så underbart skönt det är att både ha ork och möjlighet att sitta uppe sent och se alla serier och filmer på Netflix som jag inte orkat se.
 
Ikväll började jag titta på Suits. Är inne på avsnitt 3 och jag älskart. Coola grabbar, jo jag tackar jag. :)
 
Annars har jag mest jobbat mig ner genom tvätthögen och dammlagren här hemma men jag tror att det börjat ordna sig nu.
Idag var första dagen med sol och värme, vi hoppas att det fortsätter. Imorgon räknar jag med att kunna åka och bada med tjejerna. Är det dåligt väder så får vi väl hålla till godo med simhallen.
 
Något som också är underbart skönt är att våran altan till 90% är klar. Huset känns så mycket större direkt. Så mysigt! Nu ska den bara inredas. Nya möbler har inhandlats men det känns som att det är något som saknas, jag vet bara inte riktigt vad än.
 
Jag jobbar hårt på att fylla ut den med blommor iaf. Har väl kanske inte ens kommit halvvägs än.
 
 
 
 
Finns att jobba på så att säga.
 
Hoppas ni har en fin sommar! ♥