.Nu så.

Den här veckan har jag fredag, lördag och söndag ledigt. Det har jag varannan vecka. Guld värt. Men jag funderar ändå starkt på att gå ner i tid i höst efter semesterarna. Jag känner att barnen får för långa dagar, jag v i l l kunna hämta dem tidigare ibland. De behöver det.
 
Nu börjar jag nästan att räkna ner till semestern. Nästan. Det är ju ändå typ 5 veckor kvar. Kollegan går till veckan, så får vi se hur det går.
 
Idag hade jag och Alice lite vi tid. Det är verkligen skönt att dela upp sig ibland att inte hela familjen är med jämt. Eftersom det ändå är 4 år mellan tjejerna så märks det. Wilma är just nu i en period när hon är mer vild än tam vilken innebär att det oftast inte är så lätt att ha henne med i vissa sociala sammanhang.
 
I alla fall så åkte jag och Alice till Gränby, det var verkligen inte igår vi var där. Tanken var att titta efter examenskläder men det var inte alls intressant så vi hoppade över det.
Vi fikade, lekte och jag shoppade lite små saker, sen ville Alice till 4H gården som ligger alldeles bredvid så där blev vi en lång stund. Det var skönt med en sån dag.
 
Imorgon blir det hemmadag. Maken ska åka och montera dragkrok på bilen och jag ska försöka hinna med lite tvätt och städ.
 
Nästa vecka mina vänner ska jag göra något som jag inte gjort på många år. Jag och en nära vän ska åka på kryssning. :) Vi ska äta, roa oss, spa och bara ha kul. Det är vi så värda. Bara umgås hon och jag. Jag längtar massor. Jag har ju typ aldrig kommit iväg på nåt sånt här sedan vi fick barn. Som jag längtat att bara få göra något för mig, utan koppling till barn.
 
Nu är klockan snart halv tolv så dags att krypa till kojs så jag hinner sova några timmar innan barnen vaknar.
 
Våra äppelträd står i blom. :)
 
 
1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Så vacker bild :). Spännande det låter med kryssning också :)

Kommentera här: