.Bättre sent än aldrig.

Nu är verkligen våren (eller sommaren) på gång. Idag har vi haft en sommardag, 20 grader varmt. Sommar direkt, BAAM! 


Efter Alice slutade skolan drog vi till badhuset. Så mysigt. Det var bara vi där. Vi badade och simmade länge. Sen duschade vi och bastade länge. Alla tre satt länge i bastun med balsam i håret. Världs bäst! 

Idag är jag glad, glad för att jag börjar känna igen mig själv igen. Jag börjar mer och mer känna mig glad. Ja jag är ju för tusan en glad människa i grunden. 
Nu när jag ser i backspegeln och med distans så blir jag lite rädd över hur fort man bryts ner under övermänsklig stress och känslan av maktlöshet. Fy! 

Min nya arbetsplats är ett guldkorn, ett guldkorn som jag kommer att hålla hårt i. Jag är så glad trots allt att det blev som det blev. Jag är glad att jag nånstans ifrån ändå tog beslutet att ge upp. För första gången i mitt liv så gav jag upp. Det är nog bland det absolut svåraste beslut jag nånsin tagit, men jag är glad att jag gjorde det. Glad att jag ändå nånstans fattade hur illa ställt det var. 

På söndag ska jag äta brunch med mina gamla kollegor, det är med mycket blandade känslor. Men det blir kul att träffa alla igen, trots allt så saknar jag mina fina sjuksköterskekollegor. 

Just nu ligger jag i sängen med mina fina tjejer. ❤️ Bästa tiden på dygnet. 

Trevlig helg! Hoppas hoppas våren är här för att stanna! 
Snart blommar våra körsbärsträd. 


1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Åh så underbart det låter :D. Fantastiskt :)

Kommentera här: